Begagnade bildelar - Fakta och information om Begagnade bildelar

Superbilliga hjul, däck och fälgar hos BytHjul Mekonomen har mängder med bilderar som de skickar snabbt till dig

Begagnade Bildelar - Dahlberg & Roos

Begagnade Bildelar hos Dahlberg & Roos i Kiruna

Begagnade bildelar eller bilar kan du köpa på totalt 5 bilskrotar eller bildemonteringar i Kiruna varav Dahlberg & Roos är en av dem. Både utbudet av bildelarna och pris på de begagnade delarna skiljer mellan olika bilskrotar och därför kan det vara bra att jämföra med andra i Norrbottens län eller enbart i Kiruna vad de vill ha för den strong>begagnade bildelen som du är på jakt efter.

Ifall du tar kontakt med något bilskrot för att se om de har bildelen du letar efter bör du veta vad du har för bilmärke, bilmodell men även vilken årsmodell det är på bilen. På vissa ställen på nätet där de säljer begagnade delar till bilarna räcker det mad att använda registreringsnumret för att se vilka delar som passar. Bästa sättet att hitta bra bildelar är att kontakta t.ex. Dahlberg & Roos genom deras hemsida för att se vilka bildelar det erbjuder.

Eftersom det finns mer än en bilskrot i Kiruna är det definitivt lönsamt att undersöka tillgänglighet på bildelarna och pris men börja hos Dahlberg & Roos för de brukar ha mycket bildelar.
Enklast kan du komma i kontakt med Dahlberg & Roos som erbkjuder begagnade bildelar enligt nedan:


Dahlberg & Roos

Industrivägen 1A

981 38 Kiruna

0980-770 80