Begagnade bildelar - Fakta och information om Begagnade bildelar

Superbilliga hjul, däck och fälgar hos BytHjul Mekonomen har mängder med bilderar som de skickar snabbt till dig

Begagnade Bildelar - Börje Johansson Bilservice AB

Begagnade Bildelar hos Börje Johansson Bilservice AB i Åkersberga

Begagnade bildelar eller bilar kan du köpa på totalt 3 bilskrotar eller bildemonteringar i Åkersberga varav Börje Johansson Bilservice AB är en av dem. Både utbudet av bildelarna och pris på de begagnade delarna skiljer mellan olika bilskrotar och därför kan det vara bra att jämföra med andra i Stockholms län eller enbart i Åkersberga vad de vill ha för den strong>begagnade bildelen som du är på jakt efter.

Ifall du tar kontakt med något bilskrot för att se om de har bildelen du letar efter bör du veta vad du har för bilmärke, bilmodell men även vilken årsmodell det är på bilen. På vissa ställen på nätet där de säljer begagnade delar till bilarna räcker det mad att använda registreringsnumret för att se vilka delar som passar. Bästa sättet att hitta bra bildelar är att kontakta t.ex. Börje Johansson Bilservice AB genom deras hemsida för att se vilka bildelar det erbjuder.

Eftersom det finns mer än en bilskrot i Åkersberga är det definitivt lönsamt att undersöka tillgänglighet på bildelarna och pris men börja hos Börje Johansson Bilservice AB för de brukar ha mycket bildelar.
Enklast kan du komma i kontakt med Börje Johansson Bilservice AB som erbkjuder begagnade bildelar enligt nedan:


Börje Johansson Bilservice AB

Rallarvägen 12

184 40 Åkersberga

08-544 103 60